Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
396 gasten en 16 vaste bezoekers (Lukie4, Luc, Convans, Gupp, Test, FrankLapidus, wouterv, D*N, MollenvangR-Art, Brtdm, Nvy, Molino, Mollenmania, Mollenjager-DT, Nieky, Hadewychisdemol)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Doe nu mee!
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
RN Songfestival
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
 21 
 Gepost op: Vandaag om 16:28:46 
Gestart door Fabiann - Laatste bericht door Gupp
Nu dus iets eerder omdat ik pas maandagochtend weer thuis ben.

Ben bang dat we daar nog even op moeten wachten Mollenmania.

MAAR IK OOK HOOR! ZWETEN VAN DE SPANNING HIER! Love

 22 
 Gepost op: Vandaag om 16:28:32 
Gestart door Heinz - Laatste bericht door Heinz


2.1 Rabid Joke) Marineofficier Pascale heeft aanvankelijk een prima plan: met de auto schijfjes als geld brandmerken en die naar de Haciënda brengen. Daar met auto, helikopter en paarden alle toegangswegen afsluiten en Joke opwachten, elk voertuig een geweer. Maar dan zegt Pieter dat Joke wel eens zomaar met haar pasvragen tussen iedereen door zou kunnen lopen. Een vreemde opmerking. Grijpt de Mol hier in? Het is Baha die we vervolgens als eerste horen opperen om met de (trage) paarden (in plaats van de auto) het geld te gaan verzamelen, wat gebeurt. Pieter neemt de leiding (over) en deelt de groepen in en zet Pascale de eerste tien minuten van de opdracht buitenspel omdat ze wacht met het vertrekken met de heli (omdat die maar voor 20 minuten brandstof heeft). Als de opdracht bezig is en de groep in de pick-up inziet dat het slim is om het stampertje om geld te brandmerken over te nemen van de paardengroep zijn het Pieter en Baha die dit weigeren. Alleen Baha krijgt hiervan de schuld doordat we Katrien hem een steenezel horen noemen. Pieter blijft buiten schot. Vervolgens zijn Pieter, Baha en Steve zo lang aan het prutsen met de gasbrander dat het riekt naar sabotage. Joke wordt doodgeschoten voor er ook maar één schijfje gebrand is. Zowel aan het begin als het eind van de opdracht benadrukt Pieter voor het geld te (zijn ge)gaan. Mogelijke moltactiek: goed plan van Pascale dwarsbomen en de leiding nemen over slecht plan, stampertje niet af willen staan, gasbrander saboteren, benadrukken dat het zijn fout niet is dat er geen geld verdiend is (ook al door niet in de opvallende positie van schutter of voortvluchtige te zitten).2.3 Baseball) We zien Pieter een keer uitgegooid worden. Dit is wanneer Baha besluit te lopen op een matige bal die voor verwarring zorgt als Joke eerst zegt er niet op te gaan lopen. Pieter komt veel te laat in actie en gaat uit. Mogelijk maakt hij als Mol hier handig gebruik van de situatie. Hiertegenover staat dé heldenactie van Pieter wanneer hij een homerun slaat op de laatste bal. Voor een relatief schamele 300 euro bouwt Pieter zo weer extra krediet op.

 23 
 Gepost op: Vandaag om 16:28:16 
Gestart door Heinz - Laatste bericht door Heinz


1.1 Levend begraven) Na een tijdje gesukkeld te hebben stuurt Pieter Baha naar de oplossing van raadsel 1:  "Bahador, zou het een mogelijkheid zijn dat we bijvoorbeeld de eerste letter van elke lijn nemen?". Raadsel 2. We zien Pieter in zijn zaklamp zoeken. Bahador zegt dan: "Zou het niet in de pillamp liggen?" Pieter plukt de sleutel eruit: "Je hebt gelijk hoor." Ze stappen als tweede duo uit hun kisten en verdienen 500 euro. Een klein bedrag en een kans voor de Mol om bij de groep aanwezig te zijn bij het zoeken naar het grote geld. Pieter bemoeit zich niet met discussies, hoort de groep aan en volgt ze. Uiteindelijk vinden ze Joke en Steve (2500 euro waard) 4 minuten te laat. Mogelijke moltactiek deze eerste opdracht: klein bedrag verdienen, niet opvallen, niet haasten, net te laat zijn om de 2500 te verdienen.1.2 Tocht met de Mariachiband) Bij "Wie ben ik?" begint Pascale over "het land van Donald Trump" waarna Pieter (Donald Trump) besluit om te vragen of hij president en daarna of hij "Donaldo Trumpo" is. (Hij wist best dat je dat zo niet zegt want hij lachte eerder om Pascale's Trumpo, maar het past mooi bij zijn imago van vriendelijke grapjas die je kunt vertrouwen.) Mogelijke negeerde Mol Pieter de voorzet van Pascale niet om niet te verdacht te worden zo vroeg in het spel. Hij zegt ook (bijna teleurgesteld) "dat is omdat jij de aanzet gaf". Vervolgens is het omdat Steve eerst Pfaff raadt en daarna blijft hameren op "die met haar dikke borsten, Pamela Anderson" dat de deelopdracht uiteindelijk maar net op tijd slaagt.1.3 Cliffhanger) Katrien hoort alleen het tweede deel van de quote die Pieter doorgeeft. Pieter: "Ik denk dat ik meestal een clown ben. Maar als het moet, pak ik de leiding." Toch geeft Katrien - die eerder beneden is dan Pieter - wel het goede antwoord (Lloyd). Mogelijke moltactiek: opnieuw deze eerste aflevering nog niet opvallen door traag te abseilen en zo de ander het geld al dan niet te laten verdienen. We horen Pieter wel de hele quote doorgeven maar misschien probeerde hij het expres onduidelijk te doen zodat Katrien niet de hele quote goed kon horen.

 24 
 Gepost op: Vandaag om 16:23:47 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door FrankLapidus
40 Maria Mena - Just Hold Me
15 Avalanche City - Love Love Love
15 Sebastian - Toulavá

 25 
 Gepost op: Vandaag om 16:21:33 
Gestart door Fabiann - Laatste bericht door Mollenmania
Is het al maandag?? Ik ben toe aan een tussenstandje Fabiann Tongue schijnheiligerd

 26 
 Gepost op: Vandaag om 16:16:16 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door D*N
38 Maria Mena - Just Hold Me
15 Avalanche City - Love Love Love
17 Sebastian - Toulavá

 27 
 Gepost op: Vandaag om 15:51:46 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door foxhunter
Toen ze allemaal nog beneden stonden was Pieter aan het vertellen dat iedereen gewoon moest gaan lopen voor die vrijstelling, dat hij dat allemaal heel normaal zou vinden. Omdat hij eerder al twee jokers had gepakt, zou hij op deze manier een beetje inbinden. Maar hij stimuleert iedereen juist om voor de vrijstelling te gaan en dus geld uit de pot. Pieter doet bij het begin van een opdracht vaak actief mee in de gesprekken over hoe de opdracht uit te voeren.

 28 
 Gepost op: Vandaag om 15:49:40 
Gestart door LdHmolletje - Laatste bericht door Meezter
In plaats van een verdachtenlijst te maken voor kijkers is het makkelijker om een hatelist te maken, wie heeft er nog geen haat gekregen vanuit de groep? :')

 29 
 Gepost op: Vandaag om 15:39:28 
Gestart door MollenvangR-Art - Laatste bericht door Nieky

 30 
 Gepost op: Vandaag om 15:36:01 
Gestart door LdHmolletje - Laatste bericht door Hadewychisdemol
Komt nog wel

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.204 seconden met 17 queries.