Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
370 gasten en 19 vaste bezoekers (Zuurkool, sopske, Lama1997, Shifra2, hoelahoep, Brtdm, Hulpmol, Contraspion, Molzkovicz, D*N, Daisy, SanderFMC, AaPje16, Starlight, Heinz, Micius, kaarintjee, Buurman, nocalimero)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10
 31 
 Gepost op: Vandaag om 16:24:35 
Gestart door Swifty - Laatste bericht door molzoeker
Bedankt voor dit warme welkom  Trots
Na vele jaren van fanatiek meelezen (vooral met de topics Grappige momenten en Vriendliefjes  Tandpasta Smiley  ) dacht ik, laat ik ook eens een account aanmaken!

owja, en de emoticons vind ik hier ook erg leuk Love  Verbaasd  Zwaai  Hilarisch

 32 
 Gepost op: Vandaag om 16:10:59 
Gestart door Vieffan - Laatste bericht door Niuno
Weet jij een leuk thema?

 33 
 Gepost op: Vandaag om 16:10:33 
Gestart door D*N - Laatste bericht door Newbie2
Ik ben benieuwd of Ron en Jean-Marc ook zo'n outfit bij zich hadden. En nog meer of er in de koffer van de hier meest verdachte drie - Simone, Stine en Emilio - ook zoiets zit. Als vijf kandidaten plus Art het al gedragen hebben... Misschien is de mol wel de enige die zich niet zo kleedt? (of pas in de laatste aflevering?)

 34 
 Gepost op: Vandaag om 16:05:29 
Gestart door Nieky - Laatste bericht door Molloot200
Nee, lachen om een zwakke blaas, dat is leuk. Tongue Wink

 Hilarisch Hilarisch Bravo!

 35 
 Gepost op: Vandaag om 16:04:20 
Gestart door Vieffan - Laatste bericht door LdHmolletje
Misschien overgaan op een ander thema hier?

 36 
 Gepost op: Vandaag om 16:03:40 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door LdHmolletje
Is er niemand die Tsjechische ijshockeyers kent?

 37 
 Gepost op: Vandaag om 16:01:52 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door LdHmolletje

7. Wat is jouw favoriete fictieve personage: Katniss Everdeen
Ik dacht dat dit ook wel een weggevertje was. Maar toch had niet iedereen Katniss bij mij weten te plaatsen, terwijl ik het de laatste paar jaar toch wel duidelijk had gemaakt hoe een fan ik ben geworden van de Hunger games, en van Katniss Everdeen/Jennifer Lawrence in het bijzonder. Sherlock Holmes? Ik heb het niet zo op Engelse detectives. Jim Pickens? Robert Langdon? Marije Wartelsdochter? Die moest ik echt googlen om te weten wie dat Łberhaupt waren. James Bond had zeker gekund, aangezien ik dat ook een super filmserie vind.

8. Wat was jouw favoriete televisieprogramma toen je kind was: Bassie en Adriaan
Bij deze vraag was ik vooral benieuwd welke antwoorden bij mij gegeven zouden worden. Ik vond dit namelijk een lastige vraag om te beantwoorden. Hoever in mijn jeugd moest ik teruggaan? Als peuter en kleuter was ik enorm fan van Pippi Langkous (en dan met name Annika die ik toen wel heel erg leuk vond), maar als kleuter begon ook mijn voorliefde voor Bassie en Adriaan. Als het op tv was moest ik er gewoon naar kijken. Ik ben geen fan van circus, maar als zij in Den Haag waren moest ik er gewoon naartoe... Het enige wat nu ontbreekt is de complete dvd-reeks; maar die is nogal prijzig helaas.
Telekids en de Droomshow? Waren best leuk om naar te kijken, maar van ver na mijn tijd. Ja zuster, nee zuster dan weer van ver voor mijn tijd (en niet leuk) Tita Tovenaar had gekund; dat was best leuk, maar niet zo leuk als B&A; overigens, mijn zus had vast en zeker dit antwoord gegeven... En Barbapappa was natuurlijk ook heel leuk, maar niet zo leuk als Pippi Langkous, en zeker niet als B&A. 12 steden, 13 ongelukken is niet echt iets voor kinderen, en ook van na mijn jeugd overigens.

9. Met welke bekende Nederlander als buur zou jij absoluut overwegen om te gaan verhuizen en waarom: Sylvana Simons; omdat ik gek zou worden van haar denkwijze over het leukste feest van het jaar: Sinterklaas!
Hoewel Wendy van Dijk, Jandino en Joling absoluut irritant zijn, zou ik niet bij hen als buur hoeven te verhuizen. Ik ben gegaan voor Sylvana Simons. Zodra ik haar zie krijg ik al afschuw van haar. Zo arrogant over een simpel Nederlands volksfeest. Zou zij mijn buurvrouw zijn, zou ik echt zo snel mogelijk gaan verhuizen. Uiteindelijk 5 maal geraden volgens mij.

10. Als een topkok jou zou verrassen op je verjaardag, wat zou hij/zij dan maken: Een proeverij van verschillende niet alledaagse soorten vlees, vis en gevogelte als fazant, krokodil, kangoeroe, bizon, zeeduivel, slang enz, en daarbij passende groenten e.d.
Als een topkok mij zou gaan verwennen zou ik ook bijzondere dingen op mijn bord willen hebben en dan vooral op vleesgebied (als echte carnivoor). Ik ben echt benieuwd hoe fazant, krokodil, kangoeroe, bizon, zeeduivel, slang e.d. smaken als ze zijn klaargemaakt door die topkok. Natuurlijk wel met passende groenten e.d. erbij! Knap geraden door Starlight als enige! Overigens, die bergen kroketten mogen 's avonds wel tijdens Wie is de Mol...

11. Wat is jouw blonde moment van 2017: Mijn zus vergeten te feliciteren op haar verjaardag, terwijl ik het cadeautje al had klaarliggen.
Heel dom... Mijn zus is nota bene jarig op 27 april, dus de vlaggen gaan ook voor haar uit. Het cadeau lag al klaar en de kaart was al op de bus... Maar ja, aangezien zij op haar verjaardag altijd met haar muziek een taptoe heeft viert ze het nooit op die dag. Normaal bel ik haar dan altijd als ik op een van de vrijmarkten ben... behalve dit jaar... Om een uur of 11 belt mijn moeder op of ik niet wat vergeten was. Ja dus! De meesten hadden het goed!

12. Wat is het verste land waar je ooit bent geweest: Finland
Dit zou toch niemand fout mogen hebben... Ik ben immers een van de weinigen die in Finland is geweest, en je had het met een beetje googlen kunnen vinden. Overigens moest ik wel even opzoeken of Seinšjoki verder was dan Rome/Ostia/Vaticaanstad... (verder dan daar ben ik nog niet geweest in ItaliŽ) Toch is deze vraag nog verrassend vaak mis gegaan. Finland is in ieder geval verder dan Denemarken. Vaticaanstad/ItaliŽ had gekund, maar Seinšjoki is toch verder. Hongkong... Was ooit een antwoord van mij op de wereldstad waar je absoluut nog eens naartoe zou willen gaan. Helaas ben ik daar nog niet geweest. Rusland staat ook nog op mijn lijstje.

 38 
 Gepost op: Vandaag om 16:01:30 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door LdHmolletje
Als eerste: Frank, D*N en Lucy: Sterk van jullie om dit te vertellen! Hopelijk gaat het nu alleen maar crescendo!

Mijn antwoorden:

1. Wat was jouw hoogtepunt van 2017: De vele dagtripjes waren leuk, maar vooral ook de voorpret voor een korte vakantie in 2018.
Mijn ouders zijn niet 25 jaar getrouwd; in mei zelfs al 50 jaar. En helaas gaat hun gezondheid langzaamaan wat achteruit. De meesten hadden het echter goed; ik neem aan vooral vanwege de korte vakantie (naar Bulgarije) van dit jaar.

2. Wat was jouw dieptepunt van 2017: 2017 was helaas een jaar vooral gevuld met lichamelijke ongemakken.
Dat hadden de meesten wel goed. In januari nogal ongelukkig onderuit gegaan met de fiets, met zwaar gekneusde ribben tot gevolg. Na een week of 6 dacht ik dat het over was, maar helaas kwam het in de zomer weer terug, en ik heb er nog steeds veel last van. Volgens de dokter is het een spierscheuring waar ik nog wel eventjes last van blijf hebben. Daarnaast zat ik in de zomermaanden en het begin van de herfst ook in een enorm diepe put. Nergens zin in, niks lukte enz, enz. Ik heb dit eigenlijk ieder jaar wel, maar zo erg als dit jaar had ik in jaren niet meer gehad.

3. Wat was jouw forumhoogtepunt van 2017: Winnen dankzij Eline.
Tot mijn verrassing toch nog tweemaal fout geraden. Terwijl dit volgens mij toch een complete weggever was: de pool van De Mol winnen dankzij vanaf het begin de winnaar, verliezer en de mol (Eline...) goed te hebben.

4. Wat is jouw favoriete Relaxhoek-topic: Waar is Waldo?
Tot mijn verrassing door niemand geraden. Het is toch echt Waar is Waldo. Oke, door mijn trage computer thuis kan ik zelden goed zoeken, maar ik blijf het een heerlijk topic vinden. Overigens: volgens mij is er in het verleden een soortgelijke vraag geweest, en toen had ik hetzelfde antwoord gegeven.
De andere gegeven antwoorden hadden meestal wel kunnen kloppen. Alleen dat topic over de beschrijvingen van medeforummers vind ik dan weer wat minder.

5. Wat was jouw sportmoment van 2017: De winst van de Europese titel voetbal van het Nederlands dameselftal.
Als eerste: ik vind sport heerlijk om naar te kijken (niet om zelf te doen...) en ik volg op zijn minst de meeste uitslagen. Tom Dumoulin was natuurlijk een absoluut hoogtepunt, maar niet het hoogtepunt. Dat ging tussen Feyenoord kampioen en de Nederlandse dames Europees kampioen. Ik ben toch gegeaan voor de dames, omdat dat net iets bijzonderder was, zeker in eigen land (zelfs vlakbij waar ik woon).

6. Welk karakter van Harry Potter zou je willen zijn en waarom: Severus Snape; hij lijkt volledig aan de verkeerde kant te staan, is streng, maar uiteindelijk toch een van de helden en redders van Harry Potter. En zo voel ik mij soms ook: anders gezien worden dan ik werkelijk ben.
Van alles bij mij genoemd... Hermelien is natuurlijk (samen met Loena) het hoogtepunt van de film van de jongeren, maar mijn favoriet is toch wel Severus Snape. Een dubbelrol, en daardoor niet altijd even goed begrepen. Het goede willen doen, zonder dat anderen het door hebben... Niemand had het juist. Alleen Lama en B&W kwamen in de buurt, maar hadden de verkeerde Snape aan mij gekoppeld.

 39 
 Gepost op: Vandaag om 16:00:10 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door Fabiann
Ik weet dat ik je een aantal keer 12 punten heb gegeven, maar het afgelopen songfestival zat daar toch echt niet bij hoor Zeker niet!
Niet het afgelopen festival inderdaad, maar wel in het voorjaar van 2017. Cheesy

 40 
 Gepost op: Vandaag om 15:55:08 
Gestart door Lucy - Laatste bericht door Starlight
Oh, en nog een knuffel voor D*N lekker knuffelen Schrok ook wel heel erg van dat dieptepunt, maar fijn dat het nu weer beter gaat.

Daarnaast ook een knuffel voor Frank, met zo'n hoogte- en dieptepunt zal je ook wel een heftig jaar achter de rug hebben lekker knuffelen

En natuurlijk ook een knuffel voor Lucy en de andere mensen met heftige dieptepunten lekker knuffelen

3. Wat was jouw forumhoogtepunt van 2017? Bravo!
Nee helaas LdH, ik heb nog nooit een van mijn medeforummers ontmoet in het echte leven.
Dit moest natuurlijk iets met het RN Songfestival zijn. Maar het is natuurlijk het allerleukst wanneer je tot 5 keer toe een PM krijgt waarin douze points aan je liedje wordt gegeven door muziekliefhebbers Duncton, grasisgroen, hulpdakdekker, Lukie4 en Starlight!
Ik weet dat ik je een aantal keer 12 punten heb gegeven, maar het afgelopen songfestival zat daar toch echt niet bij hoor Zeker niet!

Vorig jaar postte je dat je vakantie eigenlijk altijd wel je hoogtepunt is. En 2 jaar geleden verzweeg je ook dat je naar Kopenhagen ging  Grin
Goed punt Tongue Hoewel ik dit jaar wel had gepost dat ik met de trein naar m'n ouders op de camping in Duitsland was geweest, en ook vorig jaar had ik iets over m'n vakantie gezegd, dus je had er op zich nog wel de goede conclusie uit kunnen trekken schijnheiligerd

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.264 seconden met 19 queries.